To build a kitchen

Een keuken op maat: stappenplan

Wil je al langer een keuken volledig op maat? Met dit stappenplan legt Ovius uit hoe je die droom werkelijkheid maakt.

/01 Maak een afspraak in onze showroom

First things first. Op onze contactpagina leg je vlot een afspraak vast in de showroom. Tijdens dat kennismakingsgesprek vertel je ons hoe de ideale keuken eruitziet.

Heb je toch nog wat inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op Instagram.


Leg je afspraak vast

I Stock 964487738

/02 Ontwerp je keuken met onze experts

Afspraak gemaakt? Je ziet je droomkeuken voor de eerste keer in onze showroom. Samen met onze experten kies je de materialen, kleuren en afwerking.

We besteden extra aandacht aan de kwaliteit en functionaliteit. Daarna gaan we met jouw input aan de slag om een unieke keuken te creëren. Jij beslist, Ovius maakt.

2023 06 04 Ovius 67 stappen 02 20230607 Studio Fourteen

/03 Je keuken designen

Eerst de functie, dan de vorm: in het design staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Al je wensen bundelen we rond de tekentafel: van kast en fornuis, tot en met het keukenwerkblad en -aanrecht. 

Als je dat wenst, stellen we na ons gesprek een moodboard of 3D-renders samen. Het eindresultaat: een keuken die perfect past bij je thuis, persoonlijkheid en gezin.

Enscape 2022 04 19 14 54 49

/04 Technische tekening

Na de goedkeuring van de offerte volgt een gedetailleerde opmeting van de ruimte. Op basis daarvan ontwikkelen we de technische tekening. Daarin staan alle bouwkundige details van je nieuwe keuken. Na goedkeuring van de technische tekening gaan we over naar de productie.

I Stock 1388066974

/05 Productie & montage

Het ontwerp staat op punt en de materialen werden geleverd. Tijd om de plannen van je maatwerkkeuken realiteit te maken. Ons ervaren team van monteurs plaatst de keuken op een afgesproken moment. 

Daarnaast krijg je ook tips over hoe je je keuken het beste onderhoudt, om een leven lang mee te gaan. Wat jij doet ondertussen? Je eerste etentje in je nieuwe keuken plannen.

2023 06 04 Ovius 38 20230607 Studio Fourteen

/06 Gebruiken en genieten

Eindelijk! Je keuken op maat is klaar én klaar om in te leven. Nog vragen? Via het contactformulier beantwoorden we ze graag.

Contacteer ons